Ma t/m Do beschikbaar
Wij zijn beschikbaar van Ma t/m Do. 06 510 390 71 Inloggen

Veilig op VIP! Emmen

VIP! Emmen is een gratis én veilige website. Op onze website vind je de meest uiteenlopende vacatures en alle vacatures zijn up-to- date.

Wij willen dat mensen zich veilig voelen als ze de website gebruiken. Een medewerker van VIP! Emmen zorgt daarom voor een online controle. Er zijn spelregels zodat het voor iedereen veilig blijft. Zelf heb je ook een grote rol in het veilig houden van contact met anderen.

Tips voor je eigen veiligheid

  1. Afspreken met mensen die je via internet ontmoet is voor veel mensen spannend. Om dit zo veilig mogelijk te laten verlopen, raden we je aan om van tevoren eerst eens met elkaar te bellen.
  2. Wil je liever niet gelijk thuis afspreken? Spreek dan iets af in een openbare gelegenheid zoals een bibliotheek, wijkcentrum of een café in de buurt. Laat vrienden of familie weten dat je een afspraak hebt gemaakt of neem iemand mee.
  3. Vraag bij contact om een wettig legitimatiebewijs en controleer dit. Een eerlijk persoon zal hier geen moeite mee hebben.
  4. Op de website kun je in het profiel van een gebruiker zien of hij/zij aanbevelingen of bedankjes heeft ontvangen van andere personen. Zo weet je dat deze persoon al eerder mensen heeft geholpen of om hulp heeft gevraagd via de website en dat dit goed is verlopen.
  5. Heb je het gevoel dat een bepaalde persoon verkeerde intenties heeft? Blijf er niet mee rondlopen maar neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Aan de slag!

Om veilig gebruik te maken van VIP! Emmen heb je een account nodig. Registreren is gratis én dé manier om in contact te komen met andere gebruikers.
Wil je toch liever iemand persoonlijk spreken, loop dan gerust binnen bij één van de punten in jouw gebied. Zie de contact pagina voor de inlooptijden.

Veilig internetten

  1. Zorg dat je computer en internetbrowser up-to-date zijn. Zo kun je de website goed, snel en veilig gebruiken.
  2. Vergeet niet je wachtwoord regelmatig te veranderen.
  3. Gebruik je een computer in een openbare ruimte? Vergeet jezelf niet uit te loggen na gebruik van de website.

Meer lezen? Lees op veiliginternetten.nl alles over online veiligheid in het algemeen.

© 2023 VIP! Emmen
Ontworpen & Ontwikkeld door <InDiv> Solutions B.V. te Emmen, Drenthe