Ma t/m Do beschikbaar
Wij zijn beschikbaar van Ma t/m Do. 06 510 390 71 Inloggen

Beleeftraining Niet Aangeboren Hersenletsel  

Maandagmiddag 8 november organiseert MEE Drenthe in Emmen een beleeftraining Niet Aangeboren Hersenletsel. De beleeftraining begint om 13.30 u. en is bedoeld voor vrijwilligers en inwoners van de gemeente Emmen die mensen met niet aangeboren hersenletsel in hun omgeving hebben. Deelname is gratis.

Praktische tips bij iedere ervaring

Door je in de denk- en gevoelswereld van iemand met niet aangeboren hersenletsel te verplaatsen krijg je inzicht in de belevingswereld en begrijp je beter waarom iets wel of niet werkt in de dagelijkse praktijk.


Opdrachten en ervaringen

Tijdens het doen van de opdrachten ervaren deelnemers hoe iemand met niet aangeboren hersenletsel op bepaalde situaties zou kunnen reageren en wat iemand daarbij mogelijk kan ervaren. Dit leidt tot begrip, inzichten en praktische handvatten in het omgaan en communiceren met mensen met niet aangeboren hersenletsel. Tijdens de nabespreking worden ervaringen van de deelnemers met elkaar gedeeld.

 

Praktische informatie

De beleeftraining is op maandagmiddag 8 november van 13.30 u. tot 16.30 u. in Wijkcentrum Angelslo, Statenweg 107 te Emmen.

Omdat de gemeente Emmen dit mogelijk maakt, zijn er voor de deelnemers geen kosten aan verbonden.

Aanmelden

Deelnemen aan de beleeftraining op 8 november?  Vrijwilligers en inwoners van de gemeente Emmen kunnen zich aanmelden via tel: 0592 30 39 99 of info@meedrenthe.nl

 

© 2022 VIP! Emmen
Ontworpen & Ontwikkeld door <InDiv> Solutions B.V. te Emmen, Drenthe