Wij zijn beschikbaar van Ma t/m Do. 06 510 390 71 Inloggen

Training: Assertiviteit en Sociale vaardigheden voor volwassenen

TRAINING ASSERTIVITEIT EN SOCIALE VAARDIGHEDEN VOOR VOLWASSENEN.

Vind je het niet zo makkelijk om een praatje met iemand te beginnen of om voor je eigen mening uit te komen? Heb je al gauw onenigheid of word je regelmatig door anderen niet begrepen?

Vanaf maandag 1 april 2019 start Sedna weer de training assertiviteit en sociale vaardigheden voor volwassenen.
Deze training is voor mensen, die het niet makkelijk vinden om in de omgang met anderen te reageren, zoals ze eigenlijk zouden willen.

Het kan zijn dat je wel weet hoe je iets kunt zeggen, maar niet durft. Het kan ook zijn dat je het niet weet of geleerd hebt. Deze training is gericht op verandering van jouw gedrag in de dagelijkse praktijk met als doel de contacten met anderen te verbeteren of meer aan te gaan. Je leert meer op jezelf te vertrouwen en helder aan te geven wat je bedoelt en wat je wel of niet wilt.

Assertief zijn betekent open en duidelijk zijn. Assertieve mensen communiceren op een directe manier. Zij uiten hun gevoelens, wensen en ideeën en laten daarbij ook de ander in hun waarde. Het resultaat is dat de relaties met anderen verbeteren en het zelfvertrouwen groeit.

De training bestaat uit 9 bijeenkomsten op de maandagavond van 19.00-21.00 uur en is gratis.
De bijeenkomsten starten op maandag 1 april 2019 en eindigen op 3 of 17 juni (afhankelijk van wel of niet doorgaan in de meivakantie).

De training wordt gegeven in het Welzijn en Gezondheidscentrum “de Blokken” in Klazienaveen,
van Echtenskanaal NZ 161, 7891 AJ Klazienaveen.

Voor informatie over en het aanmelden voor deze training kun je terecht bij:
Henriette Boterman, h.boterman@sednaemmen.nl , 06 24973316 (vanaf volgende week) of Jan Huizenga, j.huizenga@sednaemmen.nl , 06 52718494. (per direct te benaderen)

© 2022 VIP! Emmen
Ontworpen & Ontwikkeld door <InDiv> Solutions B.V. te Emmen, Drenthe