Wij zijn beschikbaar van Ma t/m Do. 06 510 390 71 Inloggen

Nieuwe folders

De folders van VIP! Emmen zijn weer binnen. Dit jaar zijn er al 1000 folders uitgereikt aan die enthousiaste wijkbewoner die graag vrijwilligerswerk wil gaan doen of aan die leuke organisatie die op zoek is naar de enthousiaste, gedreven vrijwilliger.

Ben je op zoek naar informatie, advies of ondersteuning met betrekking tot vrijwilligerswerk? Heb je onze folder nog niet ontvangen? Word je nieuwsgierig en wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Wij hebben nu ook een nieuwe folder: Het VIP! College. In Emmen zijn veel vrijwilligers actief die de kwaliteit van leven voor iedereen in de gemeente vergroten. VIP! Emmen biedt daarom alle vrijwilligers in de gemeente de mogelijkheid om via het VIP! College gratis trainingen, cursussen en bijscholingen te volgen.

Ben je een professional bij een organisatie in de gemeente Emmen en wil je graag informatie omtrent het zoeken van een vrijwilliger, het begeleiden van een vrijwilliger, hoe kan je een vrijwilliger belonen, hoe behoud je vrijwilligers maar ook hoe ga je op een goede manier uit elkaar? Heb je vragen over ons actuele scholingsaanbod of wil je een samenwerking aangaan omtrent scholing? Neem dan contact op!

Wil je meer informatie of wil je de folder ontvangen? Mail naar n.rozendal@sednaemmen.nl

Geen fotobeschrijving beschikbaar.
© 2022 VIP! Emmen
Ontworpen & Ontwikkeld door <InDiv> Solutions B.V. te Emmen, Drenthe