Wij zijn beschikbaar van Ma t/m Do. 06 510 390 71 Inloggen

Movements

Aanstaande maandag is er weer ruimte voor nieuwe instroom voor Movements!

Sinds februari is er een nieuwe editie van Movements gestart!

Ontdekken wat jouw talent is en doen waar je goed in bent. Het klinkt zo eenvoudig, maar dat is het soms niet. Misschien loop je in je dagelijks leven ergens tegenaan, wat maakt dat je het moeilijk vindt om het vol te houden in je werk, je studie of simpelweg in het gezin waarin je woont.

Herken jij dit en ben je tussen de 17 en de 27 jaar? Dan is Movements iets voor jou!

Movements is een programma waarin we samen met de jongere op zoek gaan naar hetgeen waar jij blij van wordt! Waar krijg je energie van? Wat vind je leuk om te doen?

Hier willen we samen met jou achter komen door verschillende activiteiten te doen. Deze activiteiten worden georganiseerd op het gebied van sport, kunst en cultuur.

Vanuit Movements zijn er veel ideeën over het programma, maar we vinden het belangrijk dat de jongeren zelf invulling geven aan het programma door aan te geven wat ze graag zouden willen doen.

Samen gaan we kijken hoe we dit kunnen regelen zodat de jongeren doen wat ze leuk vinden.

We gaan met jou doen waar jij energie van krijgt om vervolgens vanuit deze piekervaring te kijken naar een nieuw perspectief. Door Movements weet je waar je goed in bent, waarin je uniek bent en goed kunt samenwerken.

Movements wordt gedraaid door verschillende enthousiaste jongerencoaches, elk van hen met een eigen expertise op bijvoorbeeld leefstijl, werk of studie en financiën.

Wil jij meedoen aan Movements? Elke eerste maandag van de maand kunnen er jongeren starten! Samen met de groep zorgen we ervoor dat jij je thuis voelt en creëren we een veilige omgeving waar iedereen mag zijn zoals hij/zij is.

Spreek je dit aan of ken je jongeren waarvan je denkt, Movements zou heel goed passen? Laat het ons weten! Dan proberen we zo snel mogelijk contact te zoeken met hem/haar zodat ze maandag kunnen starten.

Je kan contact opnemen met Elsemiek Nauta
e.nauta@sednaemmen.nl
(06) 407 179 93

Of met Frank Hollander
f.hollander@sednaemmen.nl
(06) 400 390 68

© 2022 VIP! Emmen
Ontworpen & Ontwikkeld door <InDiv> Solutions B.V. te Emmen, Drenthe