Wij zijn beschikbaar van Ma t/m Do. 06 510 390 71 Inloggen

Moeders met een uitkering gezocht voor “Moederliefde”

Moeders met uitkering gezocht voor Moederliefde!

Vanuit een werkplaats net naast het centrum van Emmen start Loods13 op 30 september om 10:00 uur het project ‘Moederliefde’; een theaterproject voor moeders die van een uitkering leven. Loods13 is op zoek naar moeders die zich tweeënhalve maand op maandagen en dinsdagen overdag in dit project willen onderdompelen. Wil jij ook weer meer regie over eigen leven? En wil jij samen met andere moeders jouw verhaal vertellen? Samen maken we er een fantastische voorstelling met avondeten van die we begin december aan publiek laten zien! Je hoeft niet op het podium als je dat niet wilt. Ook is er hulp nodig bij het koken, gastvrouw zijn, maken van kostuums en decor, schrijven van teksten en muziek. Iedere moeder kan doen waar zij zelf zin in heeft.

Voor kinderopvang wordt gezorgd. Ook voor vrijstellingen die eventueel nodig zijn voor behoud uitkering of werkervaringstraject helpen wij jou.

Belangstelling? Kom dan samen met moeders – die al de drempel zijn overgegaan en meedoen – een kopje koffie drinken op 30 september om 10:00 uur aan de Lavendelheide 9 in Emmen (oude werkplaats van Garage Misker). Ook hier zorgt Loods13 voor kinderopvang. Als je informatie wilt, neem contact op via iris@loods13.nl of 06 487 69 470

 

 

© 2022 VIP! Emmen
Ontworpen & Ontwikkeld door <InDiv> Solutions B.V. te Emmen, Drenthe