Wij zijn beschikbaar van Ma t/m Do. 06 510 390 71 Inloggen

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018 weer NLdoet

NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. 

Meedoen
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Heeft jullie organisatie een leuke klus? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke klus? Meld deze dan aan op deze website en doe mee! Ook meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek een leuke klus op de website en meld je aan. Alleen, of nog leuker met je sportclub, collega’s of familie!

Het hele Koninkrijk DOET
Onder de namen NLdoet, ARUBA DOET, BON DOET, CURA DOET, Statia DOET en SXM DOET doet het hele Koninkrijk mee op 9 en 10 maart. In de 2017 editie waren op 10 en 11 maart ruim 350.000 Nederlanders actief bij meer dan 9.500 klussen, een recordaantal. In 2018 willen we nog veel meer mensen op de been krijgen. Meld dus ook je klus aan of doe mee als vrijwilliger.

NLdoet is een campagne van het Oranje Fonds

Wil je meer weten over onze campagne of over het Oranje Fonds? Of heb je vragen over een nieuwe of lopende financiële aanvraag? Neem dan contact met ons op.

T: 0900-4488448
nldoet@oranjefonds.nl
www.oranjefonds.nl

Vrijwilligers

Wil je een dagje de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 9 en 10 maart 2018 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En het is nog gezellig ook!

De afgelopen editie waren zo’n 350.000 Nederlanders actief bij ruim 9.500 klussen en activiteiten. Wij verwachten dit jaar nog meer klussen die geklaard moeten worden. Jouw inzet is dus hard nodig en zeer welkom!
Meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek op de website een leuke klus bij jou in de buurt en meld je aan. Alleen, of nog leuker met je sportclub, collega’s of familie!

Meedoen als groep
Vele handen maken licht werk. Dus waarom doe je niet mee als groep? Verzamel je familie, collega’s, leden van je (sport)club of klasgenoten en zoek een leuke klus uit. Een mooie manier om samen wat goeds te doen.
Als je met een groep gaat kun je bij het aanmelden de naam van de groep of het logo plaatsen. Zo kun je op een gemakkelijke manier nog even reclame maken voor je bedrijf, sportvereniging, school of serviceclub.

Tip: Er zijn niet veel klussen met plek voor meer dan 20 / 25 vrijwilligers. Wil je toch met een grotere groep aan de slag? Zoek dan bij grotere zorginstellingen, zij hebben vaak meerdere klussen op 1 locatie op de site staan.

Kan ik me ook weer afmelden bij een klus?
Ja dat kan. Na je aanmelding ontvang je een mail met daarin de gegevens van de organisatie en de klus. Mocht je door omstandigheden toch niet mee kunnen doen bij de klus, meld dit dan direct bij de klus waarvoor je je had aangemeld. Zo weten zij ook dat zij op minder mensen kunnen rekenen en op zoek kunnen gaan naar nieuwe vrijwilligers.

© 2022 VIP! Emmen
Ontworpen & Ontwikkeld door <InDiv> Solutions B.V. te Emmen, Drenthe