Wij zijn beschikbaar van Ma t/m Do. 06 510 390 71 Inloggen

Bereikbaarheid tijdens het coronavirus

Dat het coronavirus een hele impact heeft op de samenleving is wel duidelijk. Ook voor ons vraagt het voortdurend om aan te passen, overleggen en kijken hoe we ons werk zo goed mogelijk kunnen doen vanuit huis.

Dat betekent dat we naar mogelijkheden kijken. Vanaf maandag werken wij allemaal vanaf huis. Maar wij zijn bereikbaar via telefoon, mail en de verschillende kanalen van sociale media. Gelukkig weten veel mensen ons te vinden en hebben veel mensen afgelopen dagen met het VIP! gebeld met vragen of om gewoon even een praatje te maken.

Er voor elkaar staan is op dit moment nog belangrijker dan ooit. Laten wij vooral de ouderen en kwetsbare mensen niet vergeten. Blijf om je heen kijken en probeer elkaar te helpen waar nodig. Maar vergeet één ding niet, pas goed op jezelf en houd de voorschriften van het RIVM in acht.

Mocht je vragen hebben over de continueren van je vrijwilligerswerk? Heb je andere vragen? Schroom niet om te bellen of te mailen.

VIP! Emmen is te bereiken via 06 510 390 71 of per mail n.rozendal@sednaemmen.nl. VIP! Emmen blijft voor jullie klaar staan! Mocht ik telefonisch in gesprek zijn, spreek dan de voicemail in met duidelijk je naam en telefoonnummer, dan word je terug gebeld.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.
© 2022 VIP! Emmen
Ontworpen & Ontwikkeld door <InDiv> Solutions B.V. te Emmen, Drenthe