Wij zijn beschikbaar van Ma t/m Do. 06 510 390 71 Inloggen

Basistraining Buurtbemiddeling, iets voor jou?

Basistraining Buurtbemiddeling, iets voor jou?

Ben jij iemand die altijd bemiddelt wanneer er onrust is in je gezin, familie of vriendengroep? Vind je het leuk om te luisteren naar verhalen van anderen? Kun je dat doen zonder te oordelen en blijf je neutraal? Woon je in de gemeente Emmen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als buurtbemiddelaar help je met het herstellen van onderlinge communicatie, bevorderen van wederzijds respect, benoemt gezamenlijke belangen en helpt buren afspraken te maken die voor beide buren prettig zijn.

Een achtergrond als mediator is niet nodig. Je krijgt een uitgebreide training en begeleiding, bijscholing en intervisie. Hier zijn geen kosten aan verbonden. De eerstvolgende basistraining vindt plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart aanstaande. Na deze training kan je aan de slag als buurtbemiddelaar. Na een half jaar volgt de laatste trainingsdag.

Lijkt het je leuk om je in te zetten voor Buurtbemiddeling Emmen? Meld je dan direct aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Telefoonnummer 06-12813261 of stuur een mail naar buurtbemiddeling@sednaemmen.nl

© 2022 VIP! Emmen
Ontworpen & Ontwikkeld door <InDiv> Solutions B.V. te Emmen, Drenthe