Wij zijn beschikbaar van Ma t/m Do. 06 510 390 71 Inloggen

Aanpassing website

Wist je dat VIP! Emmen interessante interviews houdt en publiceert?
Interviews met organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers of die graag iets willen delen over hun organisatie. Daarnaast ook interviews met vrijwilligers; die leuke en enthousiaste vrijwilliger die iets voor een ander betekent en zijn of haar verhaal met ons wil delen.
Dit jaar is het jaar van de Vrijwilligers. Een belangrijk jaar waar wij extra aandacht willen schenken aan vrijwilligerswerk en dus ook aan vrijwilligers. VIP! Emmen probeert elke dinsdag en donderdag een interview te plaatsen, zowel op de website als op de Facebook pagina van VIP! Emmen.
Onze websitebouwer InDiv Solutions heeft de website van VIP! Emmen zo aangepast dat het overzichtelijk en snel te vinden is. De interviews hebben nu een prominente plek gekregen op onze website!
Het is belangrijk dat deze waardevolle verhalen/interviews blijvend te vinden zijn op onze website. Neem eens een kijkje op onze website www.vipemmen.nl.
Om het nog overzichtelijker te houden zijn de interviews en het laatste nieuws van elkaar losgekoppeld. Hierdoor kan je nog gerichter gaan zoeken. Wil je vrijwilligerswerk gaan doen en alvast wat inspiratie op doen? Lees eens een interview. Wie weet staat er wel een interview bij van de organisatie waar jij net iets meer van wilt weten!
Ben je op zoek naar nieuws omtrent vrijwilligerswerk, activering, in beweging komen of een ander leuk nieuwtje, kijk eens onder het kopje “laatste nieuws”. Hier vind je een selectie van het laatste nieuws dat op onze Facebook pagina van VIP! Emmen wordt gepubliceerd.
© 2021 VIP! Emmen
Ontworpen & Ontwikkeld door <InDiv> Solutions B.V. te Emmen, Drenthe