Wij zijn beschikbaar van Ma t/m Do. 06 510 390 71 Inloggen

Stichting Peuteropvang zoekt contact met VIP! Emmen.

De peuteropvang of voorschool is een belangrijke aanvulling op de opvoeding thuis. Alles is erop gericht om het kind te stimuleren in zijn of haar ontwikkeling. De pedagogische medewerkers begeleiden de kinderen in de ontwikkeling van bijvoorbeeld taal, motoriek en sociale vaardigheden. Ze zijn erop getraind om eventuele achterstanden in de ontwikkeling al in een vroeg stadium te herkennen en om hierop, samen met de ouders, extra ondersteuning in te zetten.
Doordat Stichting Peuterwerk deel uitmaakt van de Tintengroep zijn de lijnen naar het welzijnswerk kort. Als een kind een extra steuntje in de rug kan gebruiken kunnen ze hiervoor, altijd samen met de ouders, snel de hulp inroepen van andere professionals.
Stichting Peuterwerk is dringend op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om de pedagogische medewerker van “De Barg” in Bargeres te ondersteunen bij de dagelijkse gang van zaken bij een groep peuters.
Deze vrijwilligersplek is niet alleen leuk maar ook zeer uitdagend en vooral leerzaam. Volg je op dit moment een opleiding en zou jij het geleerde in de praktijk willen brengen? Dan is dit een unieke plek voor jou!
Maar ook jij mag reageren! Ben jij op zoek naar een leuke vrijwilligersplek, vind je het leuk en krijg je energie van peuters? Reageer dan op deze vrijwilligersvacature! Wie weet is dit de vrijwilligersplek waar je al enige tijd van droomt.
© 2021 VIP! Emmen
Ontworpen & Ontwikkeld door <InDiv> Solutions B.V. te Emmen, Drenthe